Zenés Csapatépítő Tréning

 
Zenés csapatépítő program (A zene körbeölel, feltölt és boldoggá tesz)
 
 
 

Már Minarik Ede is megmondta, hogy „Kell egy csapat!” Ezt a csapatot pedig folyamatosan tovább kell képezni, tréningezni kell, hogy a teljesítménye emelkedjen. Rengeteg féle és fajta tréning található a piacon, legyenek akár szakmai tréningek, akár személyiségfejlesztő tréningek, vagy élménynyújtó csapatépítő tréningek. A mostani bemutató egy szinte egyedülálló programról szól, egy Zenés Csapatépítő Tréningről. A zene egyetemes nyelv. Mindannyiunkat összeköt. Az együtt zenélés, éneklés mindig nagyon jó közösségi élményt nyújt a résztvevőknek. Mindamellett, hogy segít a koncentrációban és a befelé fordulásban, csapatként is együtt kell dolgozni a többiekkel. Ebből lesz valami új, értékes és ezzel megismerjük a másik eddig fel nem fedezett tulajdonságait. Ha ez összekapcsolódik egy közös alkotással, amely maradandó és reprodukálható, akkor kész a siker.
Miről szól a tréning?
A csapat minden tagja aktívan részt vesz a programban. A csapatépítő program során a játékosság, a kreativitás és a jókedv lesz a fókuszban. A csapat (max. 20 fő) egy közösen meghatározott témáról és meghatározott zenei stílusban elkészít egy dalt. Szöveget ír, zenét szerez hozzá és hangszerekkel előadja. A dal 2-4 perc hosszúságú. A résztvevők által megírt szöveget a segítségünkkel megzenésítik, hangszerelik és a délután folyamán rögzítik. A műről és a műhelymunkáról profi operatőr felvételt készít, majd a nap végére az összegyűjtött anyagból videoklipet szerkeszt. A nehéz alkotással és előadással töltött nap után este kerül sor a klip premierre. A borítóval díszített DVD-t a csapat hazaviheti emlékül.

Kik vagyunk?

Józsa Tamás: Zenész, zeneszerző, gitártanár (www.jozsatamas.hu)

9 éves koromban kerültem a zene bűvkörébe. Zenei tanulmányaimat Spanyolországban kezdtem, majd a sok hangszer közül a gitár került a legközelebb hozzám. Középiskolai tanulmányaimat Latin-Amerikában töltöttem, ahol a latin zene ritmusa elvarázsolt. Márkus Tibor útmutatásával indultam el a jazz és a klasszikus összhangzattan útján. 2000-től tanársegédként dolgoztam egy zeneiskolában, majd 2002-ben megalapítottam saját iskolámat, amelyben a mai napig tanítok. Egyedi oktatási tematikámnak és módszeremnek köszönhetően hamar sikerélményhez juttatom tanítványaimat, amely továbbhaladásra inspirálja őket. Számos ismert zenész került ki a kezem alól. 2007 óta rendszeresen szervezek zenei táborokat.
 
 
Győri György: Zenész, üzletember

13 éves koromban nyúltam először a dobverők után. 9 évnyi tanulást és zenélést követően a hangszerem hobbi eszköz maradt, más szakmában kerestem a boldogulásomat. Ezen idő alatt azonban mindig megmaradtam a zene mellett. Autodidakta módon megtanultam ritmusgitározni, valamint Duncan Lorien segítségével a zongorajáték, az éneklés és a dalszerzés alapjait is elsajátítottam. Megismerkedtem számos, a lélek gyógyításával és a testi-lelki egyensúllyal foglalkozó technikával, amelyet munkám során sikeresen alkalmazok. 5 évvel ezelőtt Tamással való találkozást követően újra felvettem a „kesztyűt”, azóta aktívan zenélek. Tamás gitáriskolájának „ritmus szekciójaként” sokat segítek a tanulók fejlődésében.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, konzultációért és árajánlatért keressen minket a zenescsapatepites@gmail.com e-mail címen vagy a www.facebook.com/zenescsapatepites oldalon.

Várjuk jelentkezését!

Üdvözlettel:

Józsa Tamás és Győri György